logo Facta Non Verba

people in the crowd

Mooi succes

Een kandidaat vanuit het netwerk (BZK) is in juni als teamcoach bij ons (SVB) gestart!

Mooie mijlpalen

Achter de schermen is er weer van alles gebeurd. Een mooi succes is dat ik een stagiaire van ons in samenwerking met de rechtspraak Den haag heb kunnen plaatsen om werkervaring te kunnen opdoen. Een hoogtepunt is dat ik van de contactpersoon te horen krijg dat hij de betreffende kandidaat naar de gemeente Den haag (zijn nieuwe werkgever) heeft meegenomen! Hoe tof is dat?!  In samenwerking met de Politie heeft er een Meet& Greet plaatsgevonden, waarbij er een aantal mooie matches zijn gemaakt! Op naar nog meer blije kandidaten!

Genoeg te doen voor ontwikkeling van kandidaten.

Mooi te zien dat er steeds weer wordt meegedacht over ontwikkeling van externe kandidaten binnen de RET. We stellen regelmatig werkervaringsplaatsen beschikbaar op diverse afdelingen. Zo ook nu weer als ondersteuning in administratieve zin binnen team gezondheidsmanagement. We weten elkaar steeds weer te vinden binnen Facta non Verba als het gaat om het aanbieden van nieuwe ervaringen en netwerk mogelijkheden.

Kennis delen is automatisch vermenigvuldigen

Een kandidaat van de KvK heeft aangegeven gebruik te willen maken van de mogelijkheid zich te oriënteren op ander werk voor de toekomst. Dit in het kader van een mogelijke herstructurering van haar huidige functie in de toekomst. Vol vertrouwen is mevrouw E.B gestart op het gezondheidsplein van de RET om de collega's daar te ondersteunen met diverse werkzaamheden. Van elkaar leren maakt dat een ieder verder komt. Mooie uitdagende weken, uitbreiding van het persoonlijke netwerk en nieuwe kennis en kunde om weer aan het cv toe te kunnen voegen.

Compliment van deelnemer carrieredag

Complimenten kosten niets! Een bezoekere van de carrieredag schreef een aardig bericht naar onze collega's van HWW Zorg in den Haag. Compliment: “Ik vond de carrière dag van Facta non verba erg interessant, heb ook een zeer positieve beoordeling gegeven bij de enquete".