Skip to main content

Albeda

Vacaturesite Albeda
Op onze vacature website vind je een overzicht van de vacatures die momenteel bij Albeda open staan. Heb je belangstelling voor een vacature, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Dit doe je direct vanuit de vacaturebeschrijving.

 

Werken bij Albeda

Albeda is een regionaal opleidingscentrum in Rotterdam en omgeving. Met kleinschalig, herkenbaar en aantrekkelijk onderwijs voor vakmanschap en burgerschap, vormgegeven in colleges. We bouwen samen met bedrijven aan een ondernemende school voor beroepsonderwijs in de stad en de regio. Daarbij werken we intensief samen met de onderwijsinstellingen in onze omgeving, zowel het toeleverend als het vervolgonderwijs.

Bij Albeda werken talentvolle, enthousiaste en gemotiveerde mensen. Onze medewerkers vinden professionaliteit, ontwikkeling en kwaliteit belangrijk. In de verschillende colleges werken de teams met creativiteit, passie en flexibiliteit dag in dag uit aan de toekomst van onze studenten. Wij zijn een inclusieve school. Iedereen telt mee en doet er toe. Het vakmanschap van onze docenten wordt ingezet voor kwaliteit en vernieuwing. De onderwijsteams werken hiervoor samen met bedrijven, maatschappelijke instellingen en buurtorganisaties. Bij Albeda draait alles om het onderwijs en het leren van en met studenten en medewerkers.

Keurmerk World class Work place NL
Medewerkers van Albeda waarderen het werken bij Albeda hoger dan het gemiddelde in Nederland. Hierdoor heeft Albeda het keurmerk 'World class Work place Nederland' gekregen.