Skip to main content

Erasmus MC

Werken bij Erasmus MC
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag én de gezondheid van morgen. We bieden de beste behandelingen voor de meest complexe ziektebeelden. We gebruiken innovatieve, nieuwe technieken. En we zoeken steeds naar slimmere en betere manieren om samen te werken. Niet alleen met andere professionals, maar bijvoorbeeld ook met de patiënt. In zo'n omgeving haal je elke dag het beste uit jezelf. Werk jij mee aan beter worden?

 

Wij zijn het Erasmus MC
Geworteld in Rotterdam, wereldstad en thuishaven. Het meest vooruitstrevende universitair medisch centrum van Nederland, vernieuwend en trendsettend. We staan voor een gezonde bevolking en excellente zorg door onderzoek en onderwijs. Elke dag werken wij, medewerkers, vrijwilligers en studenten met toewijding en passie aan alles waar het Erasmus MC voor staat.

Waarom het Erasmus MC
Erasmus MC is het nummer 1 universitair medisch centrum van Nederland en scoort in veel rijtjes bij de absolute wereldtop. Hier behandelen we patiënten met een complexe zorgvraag, doen we baanbrekend onderzoek en leiden we zorgprofessionals op voor de zorgverlening van morgen.