Skip to main content

Woonstad Rotterdam

Werken bij Woonstad
Rotterdam Als je werkt bij Woonstad Rotterdam, werk je er iedere dag aan om de stad een beetje mooier te maken. We zetten ons met hart en ziel in voor fijn wonen en werken. Wij zijn niet zomaar een woningcorporatie. Bij ons telt en doet iedereen mee. Al meer dan 100 jaar bieden we Rotterdammers de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. We werken samen in een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. Hoe verschillend we ook zijn, in één ding zijn we hetzelfde: we zijn trots op wat Woonstad Rotterdam doet voor de mensen, buurten en wijken in de stad. Wil jij ons helpen het verschil te maken? Dan leren we je graag kennen.

Verliefd op Rotterdam
We zijn allemaal gek op Rotterdam. Die liefde stoppen we in ons werk, waar we ons dagelijks met hart en ziel inzetten voor onze klanten en de stad.

Net zo divers als de stad
We hebben een mooie mix van talenten, beroepen en culturen. Hoe verschillend we ook zijn, in één ding zijn we hetzelfde: we zijn trots op wat Woonstad Rotterdam doet.

Op elkaar bouwen
Alleen samen kunnen we het verschil maken. We vinden het belangrijk dat we op elkaar kunnen vertrouwen en dat we klaar staan als iemand hulp nodig heeft.

De mouwen opstropen
Dat we ambitieus zijn merk je direct. We hebben de typisch Rotterdamse mentaliteit van niet lullen, maar poetsen. Er is ontzettend veel te doen, dus we zitten nooit stil.

Investeren in de toekomst
We staan met twee benen in het hier en nu, maar kijken ook vooruit. Daarom geven we talent de ruimte en krijgt iedereen de kans om zich te ontwikkelen.