Skip to main content

Gemeente Capelle aan den IJssel

Samen met jou maken wij het verschil in Capelle!

Werken bij de gemeente Capelle aan den IJssel, dat is werk doen dat ertoe doet, met veel ruimte voor eigen inbreng. Én je hebt een positieve impact op het leven van Capellenaren.

Aan de slag bij een middelgrote gemeente
We zijn met 67.000 inwoners een middelgrote gemeente, grenzend aan Rotterdam. Een gemeente vol stadse dynamiek, met iedere dag nieuwe uitdagingen Toch heeft Capelle ook haar van oorsprong dorpse karakter weten te behouden.

Informeel en collegiaal
Binnen de gemeente weten we elkaar te vinden. Onze teams zijn collegiaal en hecht, de sfeer is informeel en de lijntjes zijn kort. We trekken samen op om het leven van Capellenaren te verbeteren. Daarbij zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren en het lef om dingen anders aan te pakken. Zo krijgen we ook sneller dingen écht gedaan.

Vrijheid om dingen anders te doen
Zie jij mogelijkheden om Capellenaren nog beter te helpen of processen te verbeteren? Ga je gang! Van ons krijg je de vrijheid, ruimte, middelen én verantwoordelijkheid om dingen uit te proberen.

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling
Het beste uit jezelf halen, daar ondersteunen we graag bij. Met loopbaantrajecten, coaching of een persoonlijk ontwikkelingsplan. En natuurlijk zijn er talloze opleidingsmogelijkheden om je vaardigheden en kennis te ontwikkelen bij de CapTalent Academie. Zo kun je groeien binnen je functie of binnen de organisatie.

Goede arbeidsvoorwaarden
Als gemeente valt Capelle aan den IJssel onder de CAO Gemeenten. Dat betekent onder andere een Individueel Keuze Budget (in te zetten voor bijvoorbeeld vrije tijd of een nieuwe fiets), ruime verlofregelingen en een goed salaris. En uiteraard een aanstelling bij een stabiele werkgever.

Spreekt dit je aan?
Ontdek welke mogelijkheden er voor jou zijn bij gemeente Capelle aan den IJssel.