Skip to main content

RET

Werken bij de RET
In Rotterdam en omgeving kent vrijwel iedereen de bussen, trams en metro’s van de RET. Bij ‘werken bij de RET’ zullen veel mensen dan ook al snel denken aan functies als buschauffeur, tram- of metrobestuurder, baliemedewerker en toezichthouder. Stuk voor stuk belangrijke functies, alleen vertegenwoordigen ze maar een klein deel van de mogelijkheden. Achter de schermen zetten nog eens honderden professionals zich in voor comfortabel en veilig openbaar vervoer in de regio Rotterdam. Hieronder vertellen enkele RET-medewerkers over hun werkzaamheden.

Wat we bieden
Goed materieel is belangrijk voor het succes van de RET, maar goed personeel is minstens zo belangrijk. Onze medewerkers vormen niet alleen het gezicht van de RET, maar ook het hart, de hersenen en de longen. Hun inzet bepaalt of de RET ook in de toekomst aardig onderweg blijft.

Gouden greep

Zo is de RET een gouden greep voor technici op verschillende niveaus en vakgebieden. Ook hoger opgeleiden in andere disciplines hebben wij veel te bieden. Voor professionals die van aanpakken weten en niet bang zijn voor verandering zijn er goede carrièremogelijkheden in uiteenlopende gebieden als management, personeel & organisatie, finance & administratie, marketing, sales & communicatie, inkoop & contractmanagement, ICT en klantenservice. Daarnaast is er aandacht voor gezondheid en vitaliteit, daarom hebben wij een rookvrije werkomgeving.